Beroemde Boer Harm brengt flitsbezoek aan College de Heemlanden

Aan de Slinger organiseerde samen met ‘The Fresh Agency’ een speciale guerrilla actie in de eerste lesweek na de zomervakantie. In de pauze werden de leerlingen van de Heemlanden verzocht om naar buiten te gaan voor een speciale verrassing. Daar reed een truc het schoolplein op, de achterklep ging open en daar gaf boer Harm een spetterend optreden.
Boer Harm is een Nederlandse artiest met inmiddels meer dan 14 miljoen streams met het liedje ‘Brommers Kieken’. De leerlingen mochten achteraf nog met boer Harm op de foto en er werden flyers uitgedeeld voor Monkeyfest.

Monkeyfest wordt een groot feest voor jongeren in de Grote Zaal van Aan de Slinger op 11 januari 2025. In samenwerking met The Fresh Agency uit Houten, die tientallen grote artiesten onder haar management heeft en festivals in heel Europa organiseert, wordt dit feest georganiseerd. Maar niet voor de jongeren van Houten, maar vooral mét en door de jongeren van Houten! Monkeyfest is op zoek naar jongeren tussen de 12 en 21 jaar die door middel van het volgen van verschillende workshops het feest mogelijk maken. Denk daarbij aan workshops waarbij je leert draaien als een DJ, vette visuals leert maken of juist meer te weten komt over eventmanagement, kortom de organisatie van het feest. 

Wil je mee doen?
Geef je dan hier op!
 

Dit project is onderdeel van het MeeMaakPodium van Aan de Slinger, mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht